The Bastard Cast Iron Sizzling Plate & Holder

The Bastard Cast Iron Sizzling Plate & Holder

Dit is de ideale tool voor de BBQ en een favoriet van BBQ020! Deze gietijzeren kookplaat is lekker snel warm, waardoor je snel aan de slag kan gaan met het bakken van groenten, aardappelen, vis, of vlees. Het is niet alleen te gebruiken op The Bastard, maar BBQ020 heeft deze ook op een Gas-BBQ gebruikt. Werkt net zo goed, eigenlijk onmisbaar op de camping. Van het maken van maaltijden tot het verwarmen van broodjes of het maken van pannenkoeken. Alles is mogelijk!

Bij deze plaat wordt een bamboe plank geleverd, dat is wel erg handig voor als het gietijzer nog erg warm is en kan gebruiken als onderzetter.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van deze Cast Iron Sizzling Plate.

(Cast Iron Sizzling Plate & Holder)Onderhoud Gietijzer Conditioner

 

care spray

The Bastard Care Spray

Een goede verzorging van de gietijzeren accessoires is echt een must, zodat het BBQ’en altijd gesmeerd gaat.

BBQ020 gebruikt na elke schoonmaakbeurt The Bastard Cast Iron Care Spray. Dit is een natuurlijke olie spray voor de perfecte verzorging van al het gietijzer. Deze spray zorgt er ook voor dat er geen roestvorming ontstaat op het gietijzer en geeft weer een perfecte baklaag.The Windmill Cast iron Conditioner de beste onderhoud voor gietijzer

The Windmill Cast Iron Conditioner

Voor gebruik moeten alle gietijzeren producten worden ingebrand. (Uitgezonderd de geëmailleerde pannen.) Na gebruik worden de pannen schoongemaakt en dienen ze opnieuw voorzien te worden van een DUN laagje vet.

De pannen kunnen worden ingebrand en onderhouden volgens meegeleverde gebruiksaanwijzing. Zorg er voor dat je de gietijzeren producten met een dunne laag insmeert zodat het niet vastkoekt. Nadat de pannen zijn ingebrand zullen ze een stuk donkerder zijn van kleur en zijn ze voorzien van een beschermlaag tegen roest.

In tegenstelling tot inbranden met zonnebloemolie of arachideolie bijvoorbeeld voelt het product na het inbranden niet vet aan.

Te koop bij BBQ020

The Windmill Cast Iron Conditioner.

(Onderhoud Gietijzer Conditioner)

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met recepten en aanbiedingen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Winkelwagen