🔥BBQ020 – Jalapeño Burger🔥

Jalapeño Burger

Jalapeño Burger van de BBQ
Hou jij ook zo van burgers? Dan is deze Jalapeño Burger echt iets voor jou! Een heerlijke sappige burger met heel veel pit, krokante bite van de bacon en een geweldige saus van No Rubbish.

Benodigdheden
Jalapeño Burger (Albert Heijn)
Italiaanse Bol
Ui (in dikke ringen gesneden)
Cherry Tomaten
Cheddar Kaas
Bacon
Chovi Allioli
No Rubbish Pink Revenge Saus

Bereiding Jalapeño Burger van de BBQ:
Steek je BBQ aan met de One Minute Lighter en verwarm hem naar 200°C – 220°C en plaats de Plancha plaat op het rooster en verwarm gelijk mee. In de tussentijd dat de BBQ warm aan het worden is kan je de Italiaanse bollen verwarm in de oven (zie de verpakken hoeveel graden en hoelang). Als de Plancha plaat goed warm is kunnen we beginnen met de burgers op de plaat te leggen. Grill beide kanten 5-8 minuten en haal ze dan van de plaat af, leg de burgers op een schoon bord en plaats er wat aluminiumfolie over zodat de burgers niet snel afkoelen.

Tijd om de bacon, uien, en tomaten te gillen. Zorgen ervoor dat de bacon lekker krokante gebakken is. Leg de burgers nu heel even 2 minuten terug op de plaat en leg op elke burger 1 plak cheddar kaas, plaats het aluminiumfolie nog even over de burgers zodat de kaas er lekker over heen kan smelten.

Als de Italiaanse bollen uit de oven zijn kan je er nog voor kiezen om ze kort op de grill van de BBQ te leggen zodat je en mooie grill-streep krijgt. Dan is het nu tijd voor de opmaak van de burgers. Leg de broodjes open op je bord en smeer eerst wat Allioli op je brood. Plaats de burger nu op het broodje en leg boven op de burger je bacon, ui, en tomaat. Om de burger helemaal af te maken heb ik een heerlijke saus gebruikt van No Rubbish Pink Revenge, die smaak van de saus is echt geweldig bij deze Jalapeño Burger!

Als bijgerecht heb ik zelf gekozen om patat erbij te maken. Je kunt natuurlijk ook een lekkere salade erbij maken, net waar je zelf trek in hebt.

Geniet van deze BBQ020 – Jalapeño Burger.

Eetsmakelijk!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met recepten en aanbiedingen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Winkelwagen