🔥Kabeljauw in Serranoham met Gegaarde Groente!🔥

Kabeljauw in Serranoham met Gegaarde Groente!

Kabeljauw in Serranoham
Heb jij ook zo’n zin in vis? Dan is dit een simpel gerecht om te maken en het smaakt heerlijk! Je kan het lekker maken met veel groente maar je kunt het ook simpel houden zoals ik gedaan heb, met lekker een courgette en een paprikaatje.

Benodigdheden:
2 stukken Kabeljauw filet
4 plakken Serranoham
1 Courgette
1 Rode Paprika

Tools:
One Minute Lighter
The Bastard Cast Iron Cooking Plate

Voorbereiding Kabeljauw in Serranoham:
Vul The Bastard met houtskool en steek het houtskool aan. Ik steek meestal mijn houtskool aan met een One Minute Lighter.Breng de temperatuur naar 200 °CAls de bbq lekker op temperatuur begint te komen kan je in de tussentijd de vis schoonmaken en de groente in stukken snijden.
Doe wat peper en zout over de kabeljauw en leg 2 plakken Serranoham per kabeljauw filet neer en rol de ham om de kabeljauw heen.
Bekleed The Bastard Cast Iron Cooking Plate met wat bakpapier (zodat de kabeljauw niet vastplakt in de pan).
Leg de kabeljauw met de gesneden groenten in de cooking plate en besprenkel een beetje met olijfolie.

Plaats de cooking plate de op bbq, sluit de deksel en gaar alles in 25 minuten.
Check de kabeljauw met een kernthermometer. (kerntemperatuur voor kabeljauw is 60 °C.
Ik heb als bijgerecht nog wat patatjes gebakken maar je kunt ook wat aardappeltjes opbakken.

Eetsmakelijk!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met recepten en aanbiedingen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Winkelwagen