The Bastard Cast Iron BBQ Wok

thebastardwok

 

The Bastard Wok

Deze gietijzeren BBQ wok is ideaal voor snelle wok gerechten. Deze wok hoeft niet ingebakken te worden, dus je kan meteen beginnen met het wokken van mosselen, gevogelte, vlees of groente. Deze wok is voor elke BBQ geschikt. (Let natuurlijk wel even op de afmeting).

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van deze gietijzeren wok.

Veel wok plezier!

(The Bastard Wok)


Onderhoud Gietijzer Conditioner

 

care spray

The Bastard Care Spray

Een goede verzorging van de gietijzeren accessoires is echt een must, zodat het BBQ’en altijd gesmeerd gaat.

BBQ020 gebruikt na elke schoonmaakbeurt The Bastard Cast Iron Care Spray. Dit is een natuurlijke olie spray voor de perfecte verzorging van al het gietijzer. Deze spray zorgt er ook voor dat er geen roestvorming ontstaat op het gietijzer en geeft weer een perfecte baklaag.The Windmill Cast iron Conditioner de beste onderhoud voor gietijzer

The Windmill Cast Iron Conditioner

Voor gebruik moeten alle gietijzeren producten worden ingebrand. (Uitgezonderd de geëmailleerde pannen.) Na gebruik worden de pannen schoongemaakt en dienen ze opnieuw voorzien te worden van een DUN laagje vet.

De pannen kunnen worden ingebrand en onderhouden volgens meegeleverde gebruiksaanwijzing. Zorg er voor dat je de gietijzeren producten met een dunne laag insmeert zodat het niet vastkoekt. Nadat de pannen zijn ingebrand zullen ze een stuk donkerder zijn van kleur en zijn ze voorzien van een beschermlaag tegen roest.

In tegenstelling tot inbranden met zonnebloemolie of arachideolie bijvoorbeeld voelt het product na het inbranden niet vet aan.

Te koop bij BBQ020

The Windmill Cast Iron Conditioner.

(Onderhoud Gietijzer Conditioner)

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met recepten en aanbiedingen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Winkelwagen