🔥Wafels met Gegrilde Banaan & Vanille-ijs🔥

Wafels met Gegrilde Banaan, the windmill cast iron wafelijzer is echt een must have voor de bbq Wafels met Gegrilde Banaan, the windmill cast iron gevuld met wafelbeslag Wafels met Gegrilde Banaan, prachtige wafel van de bbq gemaakt door BBQ020 Wafels met Gegrilde Banaan, heerlijke wafel van BBQ020 met vers fruit

Wafels met Gegrilde BanaanWafels zijn een geweldig dessert je hebt zoveel mogelijkheden om wafels te vullen met heerlijke producten. BBQ020 heeft gekozen voor heerlijk vanille-ijs met chocoladesaus en vers fruit. Wafelbeslag heeft BBQ020 van Laura’s Bakery.

Benodigdheden:

1 Banaan
190 gr Bloem
1/2 el Bakpoeder
1 el Kristalsuiker
1 Ei
190 ml Melk
3 el Olie
1/2 tl Vanille extract
snuf Zout

Tools:


The Windmill Cast Iron Wafelijzer

Bereiding Wafels met Gegrilde Banaan:

Verwarm de BBQ naar 200 – 220°C en verwarm het gietijzeren-rooster en The Windmill Cast Iron Wafelijzer meteen mee. Zorg ervoor als je straks begint dat The Windmill Cast Iron Wafelijzer goed heet is.

Tijd om wafelbeslag te maken:

Voeg de bloem, bakpoeder, suiker en een snuf zout in een kom en mix dit al een beetje door elkaar. Voeg daarna de vanille extract, olie, melk en ei toe en meng dit tot een glad wafelbeslag.

Klaar om te beginnen:

Nu de BBQ op 200 – 220°C staat is The Windmill Cast Iron Wafelijzer goed heet. Pas ook op met open maken van het gietijzer, zorg er voor dat je een hitte bestendige handschoen gebruikt! (Bijvoorbeeld: )

Vet beide kanten van The Windmill Cast Iron Wafelijzer in met een beetje olie en schep 1 a 2 grote opscheplepel’s beslag in het gietijzer. Sluit het wafelijzer en bak 2 – 3 minuten per kant voor een geweldige wafel.

(Ook bij het openen van het wafelijzer PAS OP HEET!)

Haal de wafel voorzichtig uit het wafelijzer en laat even afkoelen. Als de wafel ligt af te koelen snij je de banaan door de helft. Vet de banaan een kleinbeetje in met olie, dat zorgt voor een mooie grill streep. Grill ongeveer 30 seconden op een heet gietijzer-rooster en je zult zien dat er een mooie streep op komt.

Serveer de Wafels met Gegrilde Banaan eventueel met vers fruit en 3 – 4 bolletjes vanille-ijs. (Mag natuurlijk altijd meer bolletjes ijs zijn)

Eetsmakelijk!Direct naar de shop!

The Windmill Cast Iron Wafelijzer  The Windmill Cast Iron Wafelijzer

The Windmill Hittebestendige Handschoen 

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met recepten en aanbiedingen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Winkelwagen