🔥BBQ020 Smash Burger🔥

BBQ020 Smash Burger BBQ020 Smash Burger ingelegde uitjes

Deze BBQ020 Smash Burger moet je een keer gemaakt hebben, de smaak van de Saint Agur (Franse kaas) in combinatie met appel en ingelegde rode ui is geweldig! Een echte burger om van te genieten!

Benodigdheden BBQ020 Smash Burger:

500 gr Rundergehakt
1 rode Ui
1 Elstar appel
Saint Agur (Franse kaas)
Yildriz Sriracha Mayo (Pittige Chili)
Saus.Guru Original BBQ Saus
Kaiserbroodjes
Witte Wijazijn

 

Tools:

Burger Press
Cast Iron Plancha

 

Bereiding:

Steek de BBQ aan en verwarm naar 220 – 230 graden, plaats de plancha op de BBQ en verwarm mee.

Snij de rode ui in ringen en wel de uienringen in een kommetje met witte wijnazijn, laat dit even een kwartier staan. Door te laten wellen in witte wijnazijn haal je een beetje de scherpe smaak van de rode ui weg. Snij de apple in 4 dunne plakken van ongeveer 0,5cm.

Ondertussen dat de BBQ lekker warm aan het worden is kunnen we al wat voorbereiden. Haal de gehakt uit de  verpakking en verdeel in 4 gelijke stukken (125 gr). Maak voorzichtig een bolletje (gehakt niet teveel kneden) en plaats in de Burger Press. Herhaal dit een paar keer en je hebt 4 mooie burgers.

Nu alles voorbereid is zal de BBQ aardig op temperatuur zijn en de plancha plaat HEET!! Leg de burgers op de plancha en grill 2 minuten per kant. Als de burgers bijna klaar zijn breek dan een mooi stuk af van de Saint Agur (Franse kaas) en leg boven op de burger. Laat de franse kaas heerlijk smelten over de burgers.

Smash Burger opbouw:

Snij de Kaiserbroodjes open en smeer in met Yildriz Sriracha Mayo (Pittige Chili) leg een plak van de appel op de saus en vervolgens de burger op de appel, boven op de burger leggen we wat ingelegde uitjes en daarna maken we het af met Saus.Guru Original BBQ Saus.

De ingelegde rode ui in combinatie met appel en de franse kaas is echt geweldig!

 

Eetsmakelijk!

BBQ020 Smash Burger

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met recepten en aanbiedingen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Winkelwagen