🔥Varkens Duroc van The Bastard!🔥

Varkens Duroc BBQ
Voor het eerst een Varkens Duruc bereid op de BBQ en wat was het heerlijk!
 Ik heb deze indirect bereid op de BBQ (koud en warme zones). Krijg jij ook zin in een Varkens Duruc? Kijk dan snel verder hoe ik deze heb bereid!

Benodigdheden:
2x 200gr Varkens Duroc
1 takje tijm
1 knoflook
2 el olijfolie
Zout & Peper

Tools:
One Minute-Lighter
Kernthermometer van MEATER+
Combekk Gerecycled Leren Schort
Smokin Flavours RVS 

Voorbereiding:
Haal de Varkens Duroc alvast 30 min van tevoren uit de koelkast. Snij de tijm en knoflook lekker fijn en plaats het in een schaaltje. Voeg de olijfolie, zout & peper toe en laat even een paar minuten intrekken.

Bereid BBQ voor op 200 graden (warme zone & koude zone)

Bereiding Varkens Duroc BBQ:
Smeer de Varkens Duroc in met het kruidenmengsel. Als BBQ op temperatuur is leg je het vlees aan de koude zone van de BBQ. Houd de kerntemperatuur aan van 54 graden. Als je deze kerntemperatuur bereikt hebt plaats het vlees dan op de warme zone tot je een kerntemperatuur hebt bereikt van 63 graden (Medium). Haal het vlees dat van BBQ en pak het voor 5 minuten in aluminiumfolie.

Serveer met groente naar keuze, ik heb gekozen voor Broccoli met Toscaanse aardappeltjes.

Eetsmakelijk!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met recepten en aanbiedingen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Winkelwagen