Favoriete Rubs BBQ020

Rubs

Favoriete Rubs BBQ020:

Er zijn veel verschillende soorten Rubs die je kunt gebruiken. BBQ020 heeft er ook wel veel gebruikt, maar er is toch wel een favoriet, en dat zijn de Rubs van De Fik Erin. De Fik Erin heeft 4 verschillende soorten Rubs.

 • De Fik Erin braairub no:1

  Deze unieke rub is echt heerlijk. De rub kun je gebruiken voor kip, lam, varken, vis en ook groente. BBQ020 heeft deze rub vaak gebruikt op kip, omdat deze een geweldige smaak af geeft, een van de favorieten gerechten wordt met deze rub gemaakt en dat is de Roti.

 • De Fik Erin braairub no:2
  Deze rub zal je wel vertrouwd smaken, dat komt omdat er paprikapoeder doorheen zit. Je kunt deze rub prima combineren met andere kruiden. Deze rub vind BBQ020 zelf heerlijk op bacon, kip, pulled pork. Zo maak je dus heerlijke gerechten met deze rub!
 • De Fik Erin braairub no:3
  Deze rub is heel lekker om op beef te gebruiken. De rub heeft wel een sterke smaakbeleving dat komt door de combinatie van verschillende specerijen, de gemalen koffie geeft je vlees een extra boost wat echt geweldig is. Deze rub is heerlijk te gebruiken op short ribs, pulled beef, picanha, bavette, en andere soorten rundvlees. Mocht je vlees bereiden met deze rub dan moet je wel even opletten bij het direct grillen, in de rub zit namelijk suiker als je dat te lang boven de vlammen houd is de kans groot dat je suiker verbrand op het vlees en dat zou zonde zijn.
 • De Fik Erin braairub no:4
  Dit is een heerlijke rub waar geen suiker is toegevoegd, dus je kunt deze rub bijna op alles gebruiken. BBQ020 vind het heerlijk te gebruiken op groente, maar ook op vis, vlees, en gevogelte. Deze rub is ook te gebruiken om een sausje te kunnen maken met bijvoorbeeld olijfolie, zodat je een soort van chimichurri krijgt of en heerlijke marinade. 

Hopelijk vind jij het ook leuk om deze rubs uit te proberen.

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met recepten en aanbiedingen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Winkelwagen