Kolen

BBQ020 Houtskool BBQ020 Houtskool BBQ020 Houtskool

BBQ020 koopt graag zijn houtskool op houtskool.nl. Waarom? Omdat BBQ020 graag houtskool uitprobeert uit andere landen. Op deze website staat alles duidelijk beschreven, wil je Low & Slow of wil je toch Hot & Fast. Ik zou zeggen neem eens een kijkje op de website van houtskool.nl en probeer eens wat uit. BBQ020 vind het ook leuk om jullie ervaring hierover te lezen, stuur gerust even een berichtje via Instagram of Facebook.

Welke houtskool BBQ020 nu gebruikt?

BBQ020 gebruikt de onderstaande houtskolen:

  • Flames & Flavour European applewood lump charcoal. Europees applehout is een bijzondere soort gemaakt van verwaarloosde appelbomen. Hij geeft wel een lichtje rooksmaak af maar dat is echt niet overheersend. Deze houtskool is geschikt voor Low & Slow maar ook voor Hot & Fast.
  • Flames & Flavour South African lamp charcoal. Deze Zuid Afrikaanse black wattle houtskool is een mooie soort die makkelijk in gebruik is. Het fijne van dit soort houtskool is dat het weinig tot geen rook vanaf komt. Deze houtskool is snel op temperatuur. Ook deze houtskool is te gebruiken voor Low & Slow of Hot & Fast.
  • Flames & Flavour Cuban Marabu lump charcoal. Cubaanse Marabu houtskool is een zeer zuivere, zware houtskool. Deze houtskool heeft een hoge brandwaarde en een lange brandduur, ideaal voor Low & Slow. Deze houtskool geeft ook weinig tot geen rook af.
  • Globaltic lumpwood Berkenhout. Deze houtskool is te koop op de website van Globaltic (globaltic.nl). Het is een zuivere houtskool die echt ideaal is voor hoge temperaturen, zoals voor pizza’s te bereiden. Je kunt Globaltic ook heel goed gebruiken voor Low & Slow bereidingen. 

Dit zijn tot nu toe de favoriete houtskool soorten van BBQ020. Kijk welke houtskool het beste bij jou past.

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met recepten en aanbiedingen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Winkelwagen